Det siger kunderne...

      "Malene er en uvurderlig sparringspartner i mit arbejde med meget forskellige islandske heste. Hun har et sikkert blik for rytter og hest som helhed samt den enkelte hests særlige personlighed og behov. Malenes pædagogiske formidling af øvelserne og positive feedback gør hver undervisningsgang til en lille perle af inspiration og fremmer glæden ved at udvikle sig med sin hest.


Min tid er ikke til pjat og i Malene har jeg en underviser, der ser præcis hvilke øvelser og opgaver hest og rytter har brug for, så vi hver gang rykker mod større harmoni og bedre kommunikation i samspillet. Hesten bliver simpelthen klasser bedre som ridehest med Malenes vejledning som rettesnor.


Tak Malene, for dine input og din respektfulde måde at give dem på, jeg glæder mig til næste undervisningsgang."

- Tine, passioneret hestenørd med hang til islandske heste


------------------------------------


      "Malene har haft mange af mine heste i tilridning eller træning igennem de sidste fem år. Malenes tilgang til hestene er helt unik. Hun tager udgangspunkt i den enkelte hests sind, bygning og uddannelsesniveau, og er i stand til at bygge hesten op på den rigtige måde ud fra den enkelte hests præmisser. Der er ikke nogen besværlige heste, de er bare ikke mødt på den rigtige måde.


Malenes store styrke er, at hun er i stand til at bygge hesten op fra jorden inden overgangen til ridning. Det giver et fantastisk grundlag efterfølgende som rytter, fordi hesten kender alle signalerne og har styrken og balancen til at gå rent i gangarterne."

- Vibeke Andersen


------------------------------------


      "Jeg er kommet til at holde utrolig meget af Hrisla, den islænderhest jeg har part på og rider et par gange om ugen. Det skyldes, at jeg begyndte at få undervisning af Malene, som med enkle midler får både hesten og mig til at slappe af - ting jeg har kæmpet med bliver pludselig så enkle og naturlige, når Malene sætter ind lige der, hvor jeg giver det forkerte signal - det er en stor lykkefølelse at mærke, at Hrisla bare gerne vil gøre det rigtige, når hun får de rigtige signaler og får lov at slappe af.


Jeg oplever glæde helt ned i maven og må smile over hele femøren - glæde ved at ride, glæde ved at mærke samhørigheden med hesten."

- Ulla Blatt Bendtsen


------------------------------------


      "Jeg havde købt en vallak, som viste sig at mangle en hel del i grunduddannelsen. Han var utrolig pasagtig i tølten og havde meget svært ved at bruge bagparten og slappe af i en acceptabel holdning.


Malene havde ham i træning i et par måneder, og på den tid lærte han helt nye signaler og en helt anden måde at bevæge sig på. Da jeg fik ham tilbage fra træning, kunne han tølte helt afspændt og med den fineste takt og holdning. Det var som at få ny hest to gange. Jeg er så glad for resultatet, for han er en utrolig sød hest, og træningen var alle pengene værd."

- Vibeke Rolf


------------------------------------


      "Malene har altid været en stor inspiration i mit arbejde med islandske heste. Jeg nyder at se Malene træne med mine heste. Altid ro og overblik, altid glad og positiv. Malene har en fantastisk forståelse for, hvad lige netop den hest har brug for. Alle mine heste har nydt godt af Malenes respektfulde og kærlige træning.


Jeg selv som rytter har udviklet mig meget på det helt personlige plan efter undervisning fra Malene. Malene er ikke kun træner og underviser, hun er også en super god coach og sparringspartner."

- Mette Bach